Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis februari 2017 PMPC-regeling: Samenwerken in vrijetijdssector

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Innovatieve ondernemers in de vrijetijdssector opgelet! Heb je samen met andere ondernemers een nieuw idee voor product of dienst en kun je wel wat hulp gebruiken? Tot en met 1 maart kun je nog gebruikmaken van de PMPC-regeling.

Met de PMPC-regeling (Product Markt Partner Combinatie) stimuleert provincie Overijssel ondernemers om samen met andere partijen, binnen en buiten de eigen sector, vernieuwende producten te ontwikkelen. Samen maken we Overijssel nog aantrekkelijker voor toeristen.
Mooie voorbeelden van producten die (mede) zijn ontstaan door de regeling, zijn de fiets- én eetroute Feel Food, het streekproductenlabel Verrukkelijk Vechtdal, Klimbos Avontuurlijk Paasloo en Gastroeien (met speciale roei- en verblijf- arrangementen) in Steenwijk.

Regeling en aanvragen

De PMPC 2.0 regeling gaat twee keer per jaar open. De huidige ronde loopt nog tot en met 1 maart. In september staat de volgende subsidieronde op stapel. Handig om te weten: dit jaar is de subsidie verhoogd naar een maximale bijdrage van 100.000 euro per aanvraag. Meer informatie over de werkwijze en voorwaarden vind je op www.overijssel.nl/pmpc.Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Fysieke voorzieningen Evenementen
Laatst bewerkt op: 23-02-2017